Verzending & Bezorging

 

Uw bestelling wordt direct verwerkt en het logistieke proces wordt in gang gezet. De barbecue producten worden gemiddeld tussen de 2 a 3 dagen bezorgd, echter kan het door feestdagen, weekend en drukke perioden langer duren. Houdt u er rekening mee dat er op zondag en maandag niet wordt bezorgd, tenzij het om een 2de bezorgpoging gaat dan kan uw bestelling ook op maandag worden bezorgd. Tijdens drukke periodes dient u er rekening mee te houden dat uw bestelling vertraging kan oplopen.

Het aflevermoment van uw bestelling vindt doorgaans overdag plaats, als u niet thuis bent zal het pakket de volgende dag opnieuw worden aangeboden. Een bezorger van DHL of PostNL zal u d.m.v. een briefje in uw brievenbus op de hoogste stellen van het nieuwe aflevermoment. Mocht u tijdens alle bezorgingen niet thuis zijn, dan wordt u nogmaals via een briefje van de vervoerder geinformeerd over uw bestelling. U kunt uw bestelling dan afhalen bij een postkantoor in de buurt of ophalen bij één van uw buren.

Bestellingen die naar België, Duitsland, Luxemburg of Frankrijk moeten worden verzonden worden vanwege de hoge verzendkosten zonder Track&Trace verstuurd. Uw bestelling zal langer onderweg zijn doordat het logistieke proces omvangrijker is.

 

Verzendkosten?

Binnen Nederland betaald u bij het bestellen van een barbecue boven de €99 geen verzendkosten, hieronder vragen wij slechts €1,99 verzendkosten. Heeft u een bestelling van 2 of meer producten, dan betaalt u geen verzendkosten in Nederland.

Voor bestellingen die naar België, Duitsland, Luxemburg of Frankrijk moeten worden verzonden wordt altijd een bijdrage van €5,99 gerekend. 

 

Klantenservice

Bent u niet tevreden over de bezorging laat het ons dan weten via dit contactformulier of via klantenservice@barbecue-sale.nl