Retourneren & Service

 

Wilt u een product retour zenden voor ruiling of restitutie, dan kunt u dit product binnen 14 dagen retourneren mits deze voldoet aan de volgende voorwaarden:

- Producten dienen in de originele productverpakking te zitten mits redelijkerwijs mogelijk is.

- Beschadigde producten of incomplete producten komen niet voor ruiling of restitutie in aanmerking.

- Producten dienen op dusdanige wijze verpakt te worden ter bescherming en voorkoming van productschade.

- In de retourzending dient een kopie van uw factuur te zitten. 

 

Verzendkosten

De verzendkosten voor het retour zenden van aangekochte producten dient de klant zelf te bekostigen. Herbij zal de klant zich moeten houden aan de beschreven voorwaarden m.b.t. verpakking en verzendwijze. Het is verstandig om uw product bij een balie van PostNL of DHL te laten wegen om het juiste retourbedrag te betalen. Tevens kunt u bij PostNL of DHL uw retourzending laten verpakken, let hierbij wel op dat de baliemedewerker het product niet dubbel vouwt of beschadigd.

 

Retouradres

Neem het onderstaande adres volledig over op de verpakking van uw retour:

New Online Business
Postbus 3972
4800 DZ BREDA
Nederland

Een retourzending duurt gemiddeld 2/3 werkdagen, indien u binnen 5 werkdagen niets van ons heeft vernomen neem dan contact met ons op middels de klantenservice.   

Nadat wij uw retourzending hebben ontvangen en gecontroleerd nemen wij direct contact met u op over uw wensen:

- Ruilen van het product, eventuele prijsverschillen worden verrekend.

- Restitutie van het aankoopbedrag.

 

Service

Bij Barbecue-sale streven wij ernaar om u als klant zo goed mogelijk van dienst te zijn. Op- en aanmerkingen waarderen wij enorm en nemen deze altijd in behandeling. Bij vragen kunt u ook altijd contact opnemen met de klantenservice, via het formulier "mail ons" of via klantenservice@barbecue-sale.nl

 

Garantietermijn

Bij Barbecue-sale.nl streven wij naar consumentenbescherming door het leveren van deugdelijke producten en het hanteren van een 14 dagen bedenktijd om het product te retourneren.