Gasbarbecues

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

De gasbarbecues zijn comfortabel in gebruik en hebben door het hoogwaardige materiaal een professionele uitstraling. De barbecues hebben een automatische ontsteking waardoor u met een draai aan de ronde pitknoppen de barbecue aanzet en de stand van elke brander afzonderlijk bepaalt. Vanwege de aparte pitten kunt u zelf bepalen of u de gehele barbecue aanzet of slechts enkele pitten, waardoor u gas bespaart.

Op elke gas barbecue bij Barbecue-sale is een zijbrander aanwezig die u net als de rest van de branders afzonderlijk kan aan- of uitzetten. U zult merken dat deze brander ideaal is voor het gelijktijdig bereiden van bijgerechten en/of warm houden van sauzen. De zijbrander is prachtig verzonken in het kookvlak en afsluitbaar wanneer u deze niet in gebruik heeft.

De barbecue bevat een afsluitbaar deksel om het kookgedeelte af te sluiten. Hierdoor wordt uw voedsel onder hoge temperatuur bereid en voorkomt u ongedierte op uw vlees en groenten. De BBQ deksel bevat een geintegreerde thermometer zodat u de temperatuur in de gaten kunt houden. Het kookgedeelde bevat ook een extra rek om het vlees warm te houden of de groenten licht te bereiden.

De barbecue heeft onder het kookgedeelte een grote opbergruimte om naast de gastank andere accessoires in op te bergen. Ook bevat deze barbecue een vetafvoersysteem met afvoerbakje. Door de grote wielen onder de barbecue kunt u deze eenvoudig verplaatsen. 

Vanwege de grote afmeting van deze Amerikaanse gasbarbecues ontvangt u deze gedemonteerd, u dient de barbecue zelf in elkaar te zetten naar gelang de handleiding. Het betreft allemaal grote onderdelen waardoor u de barbecue snel in elkaar kunt zetten. Het gaat hierbij vooral om het in elkaar zetten van de onderkast, het kookgedeelte ontvangt u vrijwel gemonteerd.